SELAMAT DATANG.....

Anda adalah pengunjung yang ke

Wednesday, April 22, 2009

BEGITU PANTAS MASA BERLALU...

Sudah agak lama blog ini tidak dikemaskini lantaran kesibukan yang bertali arus. Bermula dengan kempen untuk pemilihan UMNO sehinggalah ke Pilihanraya Kecil Bukit Gantang. Dan selepas ini, kita sekali lagi akan menjadi sibuk untuk mengadakan Persidangan Tahunan Cawangan yang bermula 15 Mei 2009.

Tahun 2009 menyaksikan pelbagai rentetan peristiwa. Pejam celik pejam celik, kita sudah hampir mencecah ke bulan 5 (sudah hampir ke pertengahan tahun - Jun). Pemilihan UMNO juga sudah selesai. Apa yang diharapkan adalah barisan kepimpinan baru UMNO di semua peringkat akan dapat memberikan satu nafas baru kepada UMNO. Kekalahan Barisan Nasional di dalam Pilihanraya Kecil Bukit Gantang dan Bukit Selambau tidak akan mematahkan semangat kita sebagai ahli-ahli UMNO untuk terus memberikan sumbang bakti dan khidmat demi memartabatkan agama, bangsa dan negara.

Tidak terlambat rasanya untuk Puteri UMNO Ipoh Timor mengucapkan tahniah kepada seluruh barisan kepimpinan yang telah berjaya di dalam pemilihan UMNO baru-baru ini. Semoga segala hasrat dan cita-cita yang disuarakan sewaktu kempen pemilihan akan cuba direalisasikan.....Insya Allah.....

UCAPAN TAHNIAH UNTUK SEMUA...........


No comments:

Post a Comment