SELAMAT DATANG.....

Anda adalah pengunjung yang ke

Monday, December 22, 2008

MESYUARAT PERWAKILAN PUTERI IPOH TIMOR 2008

Alhamdulillah..... Mesyuarat Perwakilan Puteri pada tahun ini berjalan dengan begitu lancar dan baik sekali. Walaupun tahun ini adalah tahun pemilihan, tetapi Puteri Ipoh Timor sekali lagi berjaya mengekalkan tradisi 'tiada pertandingan' sepertimana tahun-tahun pemilihan sebelum ini. Pertukaran tampok kepimpinan berlaku dalam suasana yang mesra dan penuh keakraban.
Namun, mesyuarat kali ini yang bermula seawal jam 11.00 pagi dan berakhir kira-kira jam 6.30 petang menyaksikan tangisan airmata yang tidak henti-henti di kalangan yang hadir terutamanya ahli-ahli jawatankuasa kerana Sdri Wiza selaku Ketua Puteri 2004-2008 terpaksa meninggalkan Puteri kerana halangan faktor usia. Ramai yang tidak dapat menahan perasaan sebak ketika mendengar ucapan terakhir Sdri Wiza yang penuh dengan amanat dan nasihat.

Kepada jawatankuasa yang baru, tahniah diucapkan dan semoga segala pesanan mantan Ketua Puteri sentiasa diingati serta dijadikan panduan dalam melaksanakan tanggungjawab dan amanah yang telah diberikan.

No comments:

Post a Comment